Activisme accionarial: ‘Caixabank sense armes’

24 abril 2013 a Bloc

Els membres de ‘Caixabank sense armes’ denunciaran davant la Junta General d’Accionistes les conseqüències que tenen les inversions de Caixabank en diversos àmbits de la societat espanyola.

 

La Campanya Caixabank sense armes’, participarà un cop més a la Junta General d’Accionistes de Caixabank, que se celebrarà a Barcelona el dijous 25 d’abril. La delegació de més de 40.000 accions donarà veu als membres de la campanya per tal de denunciar les inversions de Caixabank en armes i altres inversions controvertides que violen drets humans i ambientals. Aquesta entitat bancària, porta a terme diverses activitats econòmiques que tenen un greu impacte en la nostra societat.

És per això que els membres de la campaña ‘Caixabank sense armes’ prenen la paraula i es dirigeixen a accionistes i consellers del banc, així com al senyor Fainé, per posar sobre la taula la relació entre Caixabank i la indústria armamentística, el vincle del banc amb el deute que arrosega l’Estat Espanyol i també l’impacte social, laboral i ambiental que tenen les diferents inversions d’aquesta entitat bancària.

Aquesta activitat s’enmarca en la campanya Banca Armada que SETEM impulsa juntament amb el Centre Delàs d’Estudis per la Pau de Justícia i Pau i l’Observatori del Deute per la Globalització (ODG). La participació en aquestes juntes es fa possible a través de les accions delegades que les persones interessades cedeixen a aquestes entitats.

CompartirPiula-ho