Primer carnet universitari que promou la Banca Ètica!

6 juny 2013 a Bloc

Us presentem el primer carnet universitari que promou la Banca Ètica! Amb menys d’un any des del llançament de la Campanya Demana Banca Ètica, ja hem aconseguit que la Banca Ètica estigui present en un carnet universitari!!

 

Es tracta del Carnet Campus Manresa, un Campus Universitari format per quatre centres universitaris (Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa -EPSEM-, la Fundació Universitària del Bages -FUB-, Althaia-UIC i la Universitat Oberta de Catalunya -UOC-), la Clínica Universitària, la Biblioteca Universitària, la Residència d’Estudiants i l’Ajuntament.

El carnet del Campus és una iniciativa del Campus Universitari de Manresa, liderada per l’Ajuntament, amb qui hem signat un conveni com a campanya que inclou la difusió de les finances ètiques en el Campus Manresa, tant promovent activitats formatives en el Campus, com figurant el logo de la campanya en el carnet, en el lloc que tradicionalment ocupa una banca convencional.

Volem celebrar aquest èxit, i esperem que el compromís amb les finances ètiques mostrat per aquest Campus es pugui replicar a la resta d’universitats catalanes!

 

 

 

CompartirPiula-ho